HT-R990 - No sound even with mic test

View previous topic View next topic Go down

HT-R990 - No sound even with mic test

Post  vornet on Sun Oct 21, 2012 2:25 am

I was watching a movie when the receiver all of a sudden went silent. The video still plays. I tried resetting the receiver with VCR/DVR and power, but sill no sound from setting up the system with the setup mic. Video from the blu-ray player still plays fine, but no audio so I don't suspect a HDMI issue.

To rule out faulty wiring with the speakers, I tried hooking up my old receiver and it worked. So I think it is likely that the receiver's speaker connector is damaged. Is that possible?

Thanks,
Vorn

vornet

Posts : 1
Join date : 2012-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: HT-R990 - No sound even with mic test

Post  OnkyoUSA on Tue Oct 23, 2012 3:45 pm

In regards to your issue- it would possibly be more effective to contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation below. We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue, with you having access to your unit, as prompt as possible. Please contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation (Monday- Sunday 24 hours a day: (800) 229-1687; option #3 PRODUCT SUPPORT). We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue as prompt as possible.

Thank You;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum