Two issues with TX-SR501 receiver

View previous topic View next topic Go down

Two issues with TX-SR501 receiver

Post  Dewidge on Thu Nov 29, 2012 4:35 pm

Hey all, I did some searching but most topics appear to be related to newer receivers and issues with internet radio and such...

I have two issues I'd like some feedback on. First, when the sound is low I am able to hear what I believe is radio from the tuner through the sub. I hear there may be a filter that could solve this but I have no idea where to find it or what it may be called. Any thoughts?

Next, I occasionally get a lot of feedback through my sub like ticking that seems to keep pretty good time. I have read that it may either be a bad ground or maybe poorly insulated wires. Any thoughts on this or how I may narrow it down?


Thanks all for your responses.

Dewidge

Posts : 1
Join date : 2012-11-29
Age : 34
Location : Lakewood, Co

View user profile

Back to top Go down

Re: Two issues with TX-SR501 receiver

Post  OnkyoUSA on Wed Dec 05, 2012 6:21 pm

In regards to your issue- it would possibly be more effective to contact our Product Support Dept. for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation below. We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue, with you having access to your unit, as prompt as possible. Please contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation (Monday- Sunday 24 hours a day: (800) 229-1687; option #3 PRODUCT SUPPORT). We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue as prompt as possible.

Thank You;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum