No audio with pass through with onkyo 818

View previous topic View next topic Go down

No audio with pass through with onkyo 818

Post  wshallou on Thu Dec 13, 2012 2:06 am

When I first purchased this unit and set everything up, including latest firmware and my speakers, pass through was working perfectly with my TV. I had no problem. About 3 weeks ago, audio stopped coming through while in hybrid standby mode. Any idea if it's anything in the set up that needs to be fixed or something hardware wise? I'm not sure why or how this could be a TV issue as it was working perfectly before. Any help is appreciated.

wshallou

Posts : 3
Join date : 2012-12-13

View user profile

Back to top Go down

Re: No audio with pass through with onkyo 818

Post  OnkyoUSA on Thu Dec 13, 2012 12:14 pm

In regards to your issue- it would possibly be more effective to contact our Product Support Dept. for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation below. We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue, with you having access to your unit, as prompt as possible. Please contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation (Monday- Sunday 24 hours a day: (800) 229-1687; option #3 PRODUCT SUPPORT). We would like to further determine if any issue will require your receiver to be further evaluated at an authorized Onkyo service center for warranty servicing.

Cordially;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

Re: No audio with pass through with onkyo 818

Post  wshallou on Thu Dec 13, 2012 1:22 pm

Will do. Missed the hours last night so I thought I would try here before calling today.

wshallou

Posts : 3
Join date : 2012-12-13

View user profile

Back to top Go down

Re: No audio with pass through with onkyo 818

Post  wshallou on Thu Dec 13, 2012 10:57 pm

Just a heads up, I decided to follow advice from FlyByNgt and unplugged my unit from the wall for 5 minutes then plugged it back in. Works perfectly now.

wshallou

Posts : 3
Join date : 2012-12-13

View user profile

Back to top Go down

Re: No audio with pass through with onkyo 818

Post  FlyByNgt on Fri Dec 14, 2012 12:49 am

wshallou wrote:Just a heads up, I decided to follow advice from FlyByNgt and unplugged my unit from the wall for 5 minutes then plugged it back in. Works perfectly now.

Great for you buddy!! I still have not had a problem with my TX-NR717 since I did the "soft boot" by unplugging for at the very least, 5 min's from the power supply. It has been at least a month and it is running like the Onkyo's I LOVE. You do NOT lose all your settings, etc. All have to remember.. AT LEAST 5 Minutes. A few don't cut it. Seasons Greetings. santa

Pass the tip along.

Ciao, FlyByNgt 12-13-12
avatar
FlyByNgt

Posts : 100
Join date : 2012-09-12
Age : 56
Location : North Carolina

View user profile

Back to top Go down

Re: No audio with pass through with onkyo 818

Post  OnkyoUSA on Sat Dec 15, 2012 4:22 pm

PLEASE NOTE: THIS FORUM SITE WILL BE DEACTIVATED AND WILL PREVENT YOU FROM POSTING MESSAGES. WE ADVISE YOU TO REGISTER ONTO OUR NEW FORUM SITE: http://forums.onkyousa.com/ WITH YOUR EMAIL, MODEL AND SERIAL NUMBER OF YOUR RECEIVER. AS WE WILL NO LONGER REVIEW THIS FORUM EFFECTIVE TODAY.

Cordially;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

Re: No audio with pass through with onkyo 818

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum