Onkyo PR SC886 Have audio but won't play test tone from Front Left or Audyssey set up?

View previous topic View next topic Go down

Onkyo PR SC886 Have audio but won't play test tone from Front Left or Audyssey set up?

Post  What_The_Fetch on Fri Nov 30, 2012 1:53 am

I have audio from all channels in normal use but when I try to set/test speaker levels it won't play test tone from front left speaker all the others will play the tone in a 7.1 set up. It also won't play the test ping in the Audyssey set up in the Front Left. I just keeps asking to retry but no sound? Any advice would be greatly appreciated.

What_The_Fetch

Posts : 1
Join date : 2012-11-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Onkyo PR SC886 Have audio but won't play test tone from Front Left or Audyssey set up?

Post  OnkyoUSA on Tue Dec 04, 2012 7:37 pm

Try disconnecting the speaker wiring for the FRONT LEFT speaker from both the speaker terminal found on the receiver and rear of the speaker itself. You can also try swapping the speaker wire from RIGHT to LEFT to confirm the issue lies in either the speaker wiring, speaker, or receiver itself. If you are still experiencing the same issue , Please contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation (Monday- Sunday 24 hours a day: (800) 229-1687; option #3 PRODUCT SUPPORT). We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue as prompt as possible.

Thank You;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum