TX-NR609 HDMI Out signal loss/audio drop after upgrade

View previous topic View next topic Go down

TX-NR609 HDMI Out signal loss/audio drop after upgrade

Post  Darslid on Tue Nov 06, 2012 3:34 pm

Since the latest software upgrade with the TX-NR609 I am no longer able to get audio and video passed through HDMI from my setup. My setup includes direct tv and blu-ray into the onkyo and the onkyo hdmi out to a powered HDMI splitter. All TVs will just have video with no audio. I do get audio via speakers connected to onkyo however, that doesn't help my setup as I need audio via HDMI (I just use this for speakers around the house not for main tv viewing). The onkyo doesn't appear to be sending the audio over the HDMI. This setup has been working previously and no configuration changes have been made. I generally have ARC on auto and have manually attempted to pass audio to tv speakers (via hdmi) but this doesn't help.

I have verified it isn't an issue with the splitter as I now have my Direct TV to my splitter (skipping the onkyo) the outputs go to the different TVs and I get audio and video.

Is this a known issue or any idea on what can be done to fix it?

Darslid

Posts : 1
Join date : 2012-11-06

View user profile

Back to top Go down

Re: TX-NR609 HDMI Out signal loss/audio drop after upgrade

Post  OnkyoUSA on Tue Nov 06, 2012 5:46 pm

In regards to your issue- it would possibly be more effective to contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation below. We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue, with you having access to your unit, as prompt as possible. Please contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation (Monday- Sunday 24 hours a day: (800) 229-1687; option #3 PRODUCT SUPPORT). We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue as prompt as possible.

Thank You;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

Re: TX-NR609 HDMI Out signal loss/audio drop after upgrade

Post  jpecca on Wed Nov 14, 2012 12:33 am

I have the same issue after a warranty repair. I have stopped using the 609 completely it is a piece of trash. I just want to watch TV and I spend all my time trouble shooting a terrible product. It's not worth it.

jpecca

Posts : 35
Join date : 2012-07-26

View user profile

Back to top Go down

Re: TX-NR609 HDMI Out signal loss/audio drop after upgrade

Post  OnkyoUSA on Fri Nov 16, 2012 7:51 pm

Just following up with your mssg jpecca; as the Parts & Services representation explained that the email sent was mistakenly typed in error and was able to search for it in the TRASH folder. He stated he will be sending some correspondence to you and wanted to follow up.

Cordially;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

Re: TX-NR609 HDMI Out signal loss/audio drop after upgrade

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum