TX-NR609 No picture

View previous topic View next topic Go down

TX-NR609 No picture

Post  KillGorack on Sun Sep 16, 2012 12:03 am

Just used this thing this morning, now I cannot get a picture through the receiver. I can directly plug a component into the TV, and it works OK (blue ray satellight ect) but I cannot get an image when routing through the receiver. I did a firmware update and still nothing. Had big plans for the system this weekend, now it's just a paperweight. any ideas? I'm in desperate need to have this thing working!

KillGorack

Posts : 8
Join date : 2012-03-26
Age : 47
Location : Ringgold GA

View user profile http://www.killgorack.com

Back to top Go down

Re: TX-NR609 No picture

Post  KillGorack on Sun Sep 16, 2012 12:29 am

went through the steps here

http://onkyousacustomersupportblog.wordpress.com/2011/09/13/the-hdmi-checklist/

Are issues like this frequent? Anyway, even though the night is wasted, it's working for now.

KillGorack

Posts : 8
Join date : 2012-03-26
Age : 47
Location : Ringgold GA

View user profile http://www.killgorack.com

Back to top Go down

Re: TX-NR609 No picture

Post  OnkyoUSA on Mon Sep 17, 2012 8:57 pm

Glad to read this has been resolved by our Onkyo Support blog. If you have any more questions or concerns , Please contact our Product Support Dept for further assistance with this specific issue via our phone number and hours of operation (Monday- Friday 9am to 8pm EST/ Saturday- Sunday 10am to 4pm EST: (800) 229-1687; option #3 PRODUCT SUPPORT). We would like to speak with you and work to troubleshoot and resolve your issue as prompt as possible.

Cordially;

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

Again.. issue persists..

Post  KillGorack on Mon Dec 10, 2012 11:54 pm

Again turned the system on tonight, and no picture from the blue ray.. I've changed nothing since I've used it last. I'm at a loss. I'll try to reset to factory settings again.. Honestly I'm a bit tired of configuring the wifi settings and adjusting speaker volumes for the surround every time we wipe it. Never the less another night with no movies.

Is this issue happening to anyone else?

KillGorack

Posts : 8
Join date : 2012-03-26
Age : 47
Location : Ringgold GA

View user profile http://www.killgorack.com

Back to top Go down

Re: TX-NR609 No picture

Post  bz665 on Tue Dec 11, 2012 12:10 am

Your not the only one. The HDMI boards in this model suck. I've had mine repaired by their service center and after 6 months the HDMI out has failed again as of tonight.

bz665

Posts : 2
Join date : 2012-12-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TX-NR609 No picture

Post  OnkyoUSA on Tue Dec 11, 2012 2:49 pm

bz665 wrote:Your not the only one. The HDMI boards in this model suck. I've had mine repaired by their service center and after 6 months the HDMI out has failed again as of tonight.

Hello bz665;

Please send the following information to the email address (onkyoadmin@us.onkyo.com) and to the attention of FORUM MODERATOR. Please include the following information:

- NAME:
-FORUM USERNAME/ HANDLE:
- ADDRESS:
- CITY/STATE:
- ZIP CODE:
- EMAIL:
- SERIAL NUMBER OF RECEIVER:
- MODEL NUMBER OF RECEIVER:
- DEALER OF PURCHASE:
- DATE OF PURCHASE:
- (if applicable) NAME OF ONKYO SERVICE CENTER FOR PREVIOUS REPAIR:
- (if applicable) SERVICE TICKET NUMBER:

Thank you for your patience and cooperation; we are awaiting this information so we can further evaluate this issue.

Forum Moderator
avatar
OnkyoUSA
Admin

Posts : 4077
Join date : 2011-10-06
Location : New Jersey

View user profile http://onkyoproductsupport.forumotion.com

Back to top Go down

Re: TX-NR609 No picture

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum